20 heinä 2017

Denniksen pizzat valtaavat Helsingin!

  Oletko jo bongannut mainoksemme bussin kyljessä? Bussit kiertävät Helsingin ydinkeskustaa ja liikkuvat sieltä ympäröiviin asuinalueisiin.  ...

Lue lisää

Denniksen pizzat valtaavat Helsingin!

 

Oletko jo bongannut mainoksemme bussin kyljessä? Bussit kiertävät Helsingin ydinkeskustaa ja liikkuvat sieltä ympäröiviin asuinalueisiin.

 

05 loka 2016

Tiedote – Hyvää Suomesta – merkin poisto Aito Dennis pizzoista.

Tiedote Hyvää Suomesta – merkin poisto Aito Dennis pizzoista. Suomessa valmistetut Aito Dennis pizzat eivät osittain täytä Hyvää Suomesta -merkin krit...

Lue lisää

Tiedote – Hyvää Suomesta – merkin poisto Aito Dennis pizzoista.

dennis-logo

Tiedote

Hyvää Suomesta – merkin poisto Aito Dennis pizzoista.
Suomessa valmistetut Aito Dennis pizzat eivät osittain täytä Hyvää Suomesta -merkin kriteereitä ja tästä syystä poistamme sen pakkauksistamme.
Uudet pakkaukset ovat kaupoissa noin 3 viikon kuluttua.

Lisätiedot

Max Wahlman, Brand Manager

040 6671156

23 kesä 2016

Kesäkisa

Kesäkisa! Tuunaa oma Aito Dennis Arinauunipizzasi ja osallistu ravintolalahjakortin arvontaan Dennis-ravintoloihin. Herätä sisäinen pizzamestarisi hen...

Lue lisää

Kesäkisa

Kesäkisa! Tuunaa oma Aito Dennis Arinauunipizzasi ja osallistu ravintolalahjakortin arvontaan Dennis-ravintoloihin. Herätä sisäinen pizzamestarisi henkiin ja tuunaa pizzasi uuteen uskoon =)

Toimi näin:

  • Tuunaa oma Aito Dennis Arinauunipizzasi ja ota siitä kuva.
  • Julkaise kuva Instagramissa hashtagilla #aitodennispizza
  • Tägää kuvaan kaksi kaveriasi, joiden kanssa haluaisit syömään Ristorante Dennis –ravintolaan.

Säännöt:

  • Osallistumisaika 23.6.–31.8.2016.
  • 3 parasta kuvaa palkitaan 65 euron arvoisella ravintolalahjakortilla. Arvonta suoritetaan 16.9.2016 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramissa. Samalla annetaan ohjeet palkinnon lunastamiseksi.
  • Arvonnan järjestää Dennis Food Factory Oy.
  • Kilpailuun osallistuminen edellyttää avointa Instagram-profiilia.
  • Voittajan nimi voidaan ilmoittaa arvonnasta tiedottaessa ja Dennis Food Factory voi käyttää kaikkia lähetettyjä kuvia ja siteerata kommentteja markkinointitarkoituksissa ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
  • Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin.
23 kesä 2016

Hyvän pizzan salaisuus: Uudelleen lämmitys

Monet valmistavat omia pizzoja kotona ja monet uudelleen lämmittää pakaste- tai valmispizzoja. Voit uudelleen lämmittää pizzan monella eri tavalla, jo...

Lue lisää

Hyvän pizzan salaisuus: Uudelleen lämmitys

Monet valmistavat omia pizzoja kotona ja monet uudelleen lämmittää pakaste- tai valmispizzoja.

Voit uudelleen lämmittää pizzan monella eri tavalla, jotkut laittavat sen mikroon, toiset taas ovat himo grillaajia ja grillaavat pizzansa ja jotkut käyttävät perinteistä uunia. Tässä kirjoituksessa tulemme kertomaan mitä eroa on uudelleen lämmityksessä ja mikä on meidän pizzamme kannalta suositeltava vaihtoehto.

Uudelleen lämmittäminen on tärkeä osa pizzan makuelämystä, on olemassa suuria eroja jos lämmittää pizzan mikrossa, grillissä tai uunissa. Vaikka kaikki vaihtoehdot toimivat hyvin, niin olemme vuosien varrella huomanneet isoja eroja uudelleen lämmityksessä.

Uudelleen lämmitys mikrossa on hyvin tavallista mutta ongelmana on, että kosteus muuttaa pizzan koostumuksen ja pahimmassa tapauksessa pohjasta tulee aivan liian kostea.

Grillaus on suosittu vaihtoehto varsinkin kesällä, monet lapsiperheet laittavat nopeasti grillin päälle ja pizza ritilälle, varsin nokkela ja maukas vaihtoehto pizzan lämmityksessä. Jos haluat itse kokeilla, niin suosittelemme, että laitat grillin päälle kovalle lämmölle ja annat sen kuumentua pari minuuttia, kun grilli on lämmin, vähennä kaasua tai vastaavasti siirrä hiilet yhteen nurkkaan, laita pizza ritilän päälle ja anna sen olla niin kauan, kunnes pizza on lämmin. Lopputulos on hyvin samanlainen kuin uunissa lämmittämällä.

Viimeinen kokeilemamme vaihtoehto on lämmittää pizzaa perinteisessä uunissa. Itse suosittelemme uudelleen lämmitystä uunissa.  Uunissa pizza paistuu tasaisesti ja takaa täydellisen lopputuloksen, näin pizza säilyttää koostumuksensa parhaiten.

Vaikka suositellemme uunia, niin voit silti käyttää muitakin menetelmiä lämmittääksesi ja nauttiaksesi pizzasi.

Herkuttele Aito Dennis-pizzasi omalla tavallasi, vaikka kylmänä, jos siltä tuntuu. =)

19 elo 2015

Aito myös Somessa

Aito Dennis arinauunipizza on nyt myös somessa, Facebookissa ja Instagramissa. Tykkäämällä sivustoa ja osallistumalla kilpailuihin voit voittaa erilai...

Lue lisää

Aito myös Somessa

Aito Dennis arinauunipizza on nyt myös somessa, Facebookissa ja Instagramissa. Tykkäämällä sivustoa ja osallistumalla kilpailuihin voit voittaa erilaisia palkintoja tuotepaketeista elämyslippuihin. Jos haluat olla suoraan yhteydessä meihin niin laita viestiä tulemaan Facebookin kautta tai sähköpostitse. Ole mukana kannustamassa aidoista raaka-aineista tehtyjä pizzoja.

08 elo 2015

Parhaat raaka-aineet

Denniksen Aito arinauunipizzat ovat päältään ihanan herkullisia, ohut pohjaisia jossa on paljon täytteitä. Käytämme ainoastaan parhaimpia raaka-aineit...

Lue lisää

Parhaat raaka-aineet

Denniksen Aito arinauunipizzat ovat päältään ihanan herkullisia, ohut pohjaisia jossa on paljon täytteitä. Käytämme ainoastaan parhaimpia raaka-aineita ohuesta pohjasta täyteläiseen juustoon. Emme lisää mitään ylimääräisiä lisä- tai säilöntäaineita. Maista siis miltä täydellinen pizza maistuu, joka on paistettu Suomen parhaassa arinauunissa.