Kinkku

Ainesosat

Pohja: Vehnäjauho, vesi, rypsiöljy, suola, sokeri. Täyte: Sianlihavalmiste (sianliha 50% (kinkkua 3%), vesi, kamara, perunatärkkelys, suola, dekstroosi, sianlihaproteiini, stabilointiaine (E425, E450, karrageeni, ksantaanikumi), hapettumisenestoaine E316, aromit (mm. savu), elintarvikeväri E120, säilöntäaine E250), juusto (maito, hapate, säilöntäaine E251, elintarvikeväri E150a, paakkuuntumisenestoaine GMO-vapaa maissitärkkelys), tomaattikastike (mm. vesi, etikka, mausteita (mm. valkosipuli, oregano, paprika, chili, pippureita, sinapinsiemen, korianteri, suola), säilöntäaine E202).

Ingredienser

Botten: Vetemjöl, vatten, rybsolja, salt, socker. Fyllning: Grisköttsprodukt (griskött 50% (skinka 3%), vatten, svål, potatisstärkelse, salt, dextros, grisköttsprotein, stabiliseringsmedel (E425, E450, karragenan, xantangummi), antioxidationsmedel E316, aromer (bl.a. rök), livsmedelfärg (E120), konserveringsmedel (E250), ost (mjölk, syrningskultur, konserveringsmedel E251, livsmedelfärg E150a, antiklumpmedel GMO -fri majsstärkelse), tomatsås (bl.a. vatten, ättika, kryddor (bl.a. vitlök, oregano, paprika, chili, peppar, senapsfrön, koriander, salt), konserveringsmedel E202).

Laktoositon/Laktosfri.

Paino/ vikt:370g

 RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL 100g

Energia/energi 826kJ (197 kcal)
Rasvaa/fett 8,1g
josta tyydyttyneitä/ varav mättade 3,7g
Hiilihydraattia/kolhydrater 18,3g
josta sokereita/varav socker 0,9g
josta laktoosia/varav laktos 0g
Proteiinia/protein 12,4g
Suola/salt 1,3g (voimakassuolainen)
Ravintokuitua/kostfiber 1,1g

LÄMMITYSOHJEET
Nopeasti mikrossa:
Ota pizza pakkauksesta, kuumenna mikrossa n. 2 min.
Parempaa uunissa:
Lämmitä uuni 250⁰C:een. Ota pizza pakkauksesta, aseta se leivinpaperille ja laita uunipellille. Lämmitä uunissa n. 5 min, näin pizza ei pääse kuivumaan ja se säilyy maukkaana. Huomioi uunikohtaiset erot.

UPPVÄRMNINGSRÅD
Snabb i mikron:
Ta pizzan ut ur förpackningen, värm i mikron för ca 2 min.
Bättre i ugnen:
Värm ugnen upp till 250⁰C. Ta pizzan ut ur förpackningen, lägg den på plåten och in i ugnen för ca 5 min. På detta sätt torkar inte pizzan och den hålls läcker. Beakta ugntypens specifika skillnader.