Mexicana

Ainesosat

Pohja: Vehnäjauho, vesi, rypsiöljy, suola, sokeri. Täyte: Meetvursti 21 % (sian-, naudan- ja hevosenliha, vesi, suola 2,8%, stabilointiaine (E450, E451, E452), hapettumisenestoaine E316, glukoosi, arominvahvenne E621, savuaromi, mausteita, säilöntäaine E250), juusto (maito, hapate, säilöntäaine E251, elintarvikeväri E150a, paakkuuntumisenestoaine GMO-vapaa maissitärkkelys), tomaattikastike (mm. vesi, etikka, mausteita (mm. valkosipuli, oregano, paprika, chili, pippureita, sinapinsiemen, korianteri, suola), säilöntäaine E202) ja sipuli 2,6%.

Ingredienser

Botten: Vetemjöl, vatten, rybsolja, salt, socker. Fyllning: Medwurst (gris-, nöt- och hästkött, vatten, salt 2,8%, stabiliseringsmedel (E450, E451, E452), antioxidationsmedel E316, glukos, aromförstärkare E621, rökarom, kryddor, konserveringsmedel E250), ost (mjölk, syrningskultur, konserveringsmedel E251, livsmedelfärg E150a, antiklumpmedel GMO -fri majsstärkelse), tomatsås (bl.a. vatten, ättika, kryddor (bl.a. vitlök, oregano, paprika, chili, peppar, senapsfrön, koriander, salt), konserveringsmedel E202) och lök 2,6%.

Laktoositon/Laktosfri.

Paino/ vikt:370g

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL 100g

Energia/energi 1280kJ (305 kcal)
Rasvaa/fett 14,5g
josta tyydyttyneitä/ varav mättade 6,7g
Hiilihydraattia/kolhydrater 19g
josta sokereita/varav socker 1,15g
josta laktoosia/varav laktos 0g
Proteiinia/protein 13g
Suola/salt 1,6g (voimakassuolainen)
Ravintokuitua/kostfiber 1,1g

LÄMMITYSOHJEET
Nopeasti mikrossa:
Ota pizza pakkauksesta, kuumenna mikrossa n. 2 min.
Parempaa uunissa:
Lämmitä uuni 250⁰C:een. Ota pizza pakkauksesta, aseta se leivinpaperille ja laita uunipellille. Lämmitä uunissa n. 5 min, näin pizza ei pääse kuivumaan ja se säilyy maukkaana. Huomioi uunikohtaiset erot.

UPPVÄRMNINGSRÅD
Snabb i mikron:
Ta pizzan ut ur förpackningen, värm i mikron för ca 2 min.
Bättre i ugnen:
Värm ugnen upp till 250⁰C. Ta pizzan ut ur förpackningen, lägg den på plåten och in i ugnen för ca 5 min. På detta sätt torkar inte pizzan och den hålls läcker. Beakta ugntypens specifika skillnader.